OIL SERUM ANTIOXIDANT – EN RIKTIG FULLTRÄFF

→ I samarbete med Organics by Sara ←

Sedan jag blev av med mitt eksem, för ca 3 år sedan, har jag haft återkommande finnar och svårt att hitta bra produkter. Jag har testat ett flertal olika märken men utan att känna mig riktigt nöjd. För ett par månader sedan fick jag möjlighet att prova Oil Serum Antioxidant från Organics by Sara. Det dröjde inte länge förrän min hy äntligen började kännas fin! Den blev balanserad, återfuktad och fick lyster.

oilserum
Oil Serum Antioxidant är det senaste tillskottet från Organics by Sara

Oil Serum Antioxidant från Organics by Sara  30 ml – 279 kr
Oljeserumet innehåller antioxidantrika oljor vilka är fuktgivande och balanserande samt antiinflammatoriska örtextrakt som återfuktar och lugnar huden. Oljeserumet är även berikat med stärkande eteriska oljor. 

Detta oljeserum är verkligen lika fantastiskt som det låter! Problemen med en obalanserad och yttorr hy är som bortblåst! Min hy är så pass fin att jag till och med känner mig helt bekväm utan någon foundation eller övrigt smink. Det var många år sedan jag kände så kan jag säga. 

Endast några få droppar behövs, oljeserumet sjunker fort in i huden och lämnar den len, återfuktad och mjuk. Oil Serum Antioxidant är utan tvekan en av de bästa produkter jag har provat. Min hy verkligen älskar den!

Det enda minuset är att pipetten tyvärr inte är helt optimal, vid transport läcker den. Jag bytte därför mot en vanlig droppkork och det funkar perfekt. 


OM FÖRETAGET
Hösten 2010 startade Sara Nomberg det egna märket och företaget Organics by Sara. Sara är ekologisk hudvårdsterapeut och näringsfysiolog. Produkterna skapades utifrån ett eget behov – produkter utan onödiga ingredienser, och enbart näringsrika ämnen från naturen! Resultatet blev en handgjord serie med få och noga utvalda ingredienser för skonsamma, rena och miljövänliga produkter.

Sara har jobbat som lärare på Axelssons Gymnastiska Institut samt föreläser idag via Naturskyddsföreningen om kosmetiska och hygienprodukter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s