ATT UNNA MIG – EN LYXFRUKOST PÅ THE STRAND

The Strand ligger i anslutning till Radisson Blu Strand Hotel vid Nybrokajen 9, Stockholm.

Att unna mig något extra och få ha det lite lyxigt då och då är något som jag tycker är viktigt. Ordet unna betyder just att vara värd eller ha rätt till något. Jag tar dock alltid medvetna beslut i samband med att jag vill unna mig något. I och med att jag faktiskt gjort ett aktivt val så behöver jag efteråt inte känna att jag gjort något dumt eller onödigt. Jag är mån om att inte vara hård mot mig själv utan istället påminna mig om att det är ett val jag gjort, något jag är värd samt ska njuta av!

Genom att unna mig olika saker/upplevelser med jämna mellanrum finner jag ny energi och glädje i vardagen. Livet ska vara roligt vilket det enligt mig inte blir med pekpinnar och dåligt samvete. Det behövs belöningar och ”morötter” då och då!

I slutet på april unnade jag mig och en fin vän en fantastiskt lyxig frukost på restaurangen The Strand. Då min vän skulle fylla år kort efter fick hon denna hotellfrukost som födelsedagspresent, vilket blev ordentligt uppskattat!

The Strand är ett svenskt brasserie som serverar klassiska smaker i en unik och avslappnad miljö. Här kan du avnjuta allt från frukost, brunch och lunch till vår afternoon tea ”After One” eller grymma after work ”After Five”. Vårt urval av rätter är säsongsbetonat och baserat på ekologiska och närodlade råvaror, bland annat grönsaker och örter från vår egen takträdgård. | Från The Strands hemsida

Restaurangen gav verkligen en känsla av lyx. Inredningen var stilren men ombonad. Frukosten var fint uppdukad med det lilla extra i form av fina handskrivna etiketter. Personalen var väldigt uppmärksam, passade upp och frågade om allt smakade bra samt dukade effektivt undan i takt med att tallrikar tömdes. Det var heller inga problem vid speciella önskemål, personalen var trevlig och tillmötesgående.

På frukostbuffén fanns det mesta man kunde önska sig och allt smakade gott och höll verkligen hög kvalité. En dag som denna valde jag även att unna mig att äta det jag kände för oavsett om jag vanligtvis äter det eller ej, så som mjölk- och mjölprodukter.

Det kommer utan tvekan att bli fler besök så fort jag känner behov av att unna mig en lyxfrukost!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s