SJÄLVLÄKA FRÅN CELLFÖRÄNDRINGAR

→ Inlägget innehåller annonslänkar ←

Cellförändringar orsakade av virus är en mycket smittsam, sexuellt överförbar, infektion som de allra flesta får någon gång i livet. Från och med att en livmoderbärare fyller 23 år dyker en kallelse upp i brevlådan vart tredje år för cellprovtagning. Skulle det visa sig att det finns cellförändringar kommer proverna att ske tätare. I de allra flesta fall läker cellförändringarna ut av sig själv men cellförändringar på livmodertappen kan i värsta fall bli livmoderhalscancer.

I detta inlägg delar jag med mig av vad jag gjort för att läka ut mina cellförändringar från måttliga till friskförklarad.

Vad som funkar är individuellt!

Tänk på att det jag skriver om i inlägget är vad som hjälpte mig, det betyder nödvändigtvis inte att detsamma fungerar för någon annan. Vad som funkar är ytterst individuellt!

Som med all holistisk läkning så sker processerna individuellt. Därav är det svårt att ge en lösning som passar alla. Läkningen grundar sig helt i hur vår kropp är uppbyggd och vad den är belastad av. Orsaken till ett och samma sjukdomstillstånd kan vara olika. För att ta utmattningssyndrom som exempel – när kroppen är så överbelastad att det slutar fungera ordentligt, finns ofta en mycket komplex rot. Faktorer som yttre stress (tex. livssituation och mögel) och inre stress i form av näringsbrister, belastningar av tungmetaller etc skapar sjukdom. Väldigt ofta räcker det inte med att enbart läka en faktor för att tillfriskna.

Bra grund för en stark kropp

För att kroppen ska fungera optimalt och ha bästa möjliga skydd mot diverse virus och andra smittämnen är det viktigt med en bra grund. Bra näring, sömn och återhämtning, träning/rörelse, tillräckligt med vatten, rätt andning och minimalt med stress är bra utgångspunkter.

Jag själv har jobbat mycket med allt ovan de senaste åren, både på egen hand och med hjälp av olika terapeuter. Min kropp har varit överbelastad och ur balans pga stark stress vilket ledde till utmattning, problem med eksem, täta och många infektioner, diverse nya allergier osv.

Stress sänker kroppen på många sätt, bland annat immunsystemet, och göra också att vitaminer samt mineraler förbrukas mer. Det i sin tur orsakar brister, vilket jag är övertygad om gör det lättare för olika former av smittämnen att få fäste och angripa kroppen. Ju bättre grund desto starkare kropp och desto bättre försvar.

Vad är bra näring?

Detta med kost och näring är en riktig djungel. Vad som anses bra svänger ofta och många nya råd och rön dyker upp. För att inte bli helt tokig har jag några riktlinjer:
✅ mat lagad från grunden på bra råvaror
✅ mycket färg
✅ frukt, bär och grönt
✅ ekologiskt
✅ bra fett och minimalt med socker

Är du intresserad av att fördjupa dig mer kring kost anpassad just för kvinnohälsa rekommenderar jag att läsa hos Jenny Koos aka Vulverine.

Vitamin B9/folat

Folat, också kallat för vitamin B9, är viktigt för den reproduktiva hälsan, inte minst för livmodertappen. I studier har det visat sig att folat kan hjälpa till att läka cellförändringar på livmodertappen. Efter att ha fått veta detta började jag därför att ta extra tillskott av folat. Enligt Livsmedelverket så är folat en vanlig vitamin att ha brist på.

Tänk på att välja just folat, som är den naturliga och lättupptagliga sorten. Folsyra är en syntetisk variant som inte fungerar lika bra. Jag själv valde Metylfolat 500mg från Bättre Hälsa (annonslänk).

Frekvensmedicin mot virus

Förutom tillskott av folat gick jag också på behandling på Lundborgkliniken, i Sävedalen utanför Göteborg. Jag sökte mig egentligen dit av annan anledning men kunde även få hjälp med HPV viruset, som tydligt upptäcktes vid den grundläggande hälsoanalysen jag gjorde.

Behandlingen jag fick för att få bort HPV viruset var genom en maskin kallad för Plasmaljusbehandling, en slags frekvensmedicin. Plasmaljusets frekvens påverkar viruset på så sätt att det hamnar i självsvängning (så kallad resonans), det kommer tillslut svänga så kraftigt att det splittras. Detta kan liknas vid ett kristallglas som går sönder vid tonen höga C.

Jag gick på tre behandlingar och efter det kunde Lundborgkliniken konstatera att HPV viruset var borta. Kort där efter hade jag ett bokat cellprov, resultatet blev att cellförändringarna inte längre kunde påvisas! Allt såg normalt ut och jag behöver inte längre kallas för täta provtagningar utan blir nu kallad med 3 års mellanrum. Om detta är en slump eller inte kan jag inte veta, men jag vill tro att detta gjorde hela skillnaden!

4 reaktioner på ”SJÄLVLÄKA FRÅN CELLFÖRÄNDRINGAR

  1. Hej
    Läste din ang hpv . Fick svar från cellprov . Inga förändringar men hpv hade jag fick panik . Har nu beställt en tid hos Lundborgs kliniken , hoppas att detta ska hjälpa . Så det går bort ifrån min kropp. Mvh carina

    Gilla

  2. Hej och tack så himla mycket för dessa tips! Jag har fortfarande lite hjärtklappning efter att min gynläkare alldeles nyss ringde o meddelade att jag för andra gången i rad visat positivt på HPV virus samt att jag även har nya cellförändringar av den lättare graden. Hade den svåraste graden 2009 o gjorde då en Konisering. Och nu ska jag kallas till en koloskopiundersökning (tror det heter så), ett grundligare test för HPV.
    Men jädrar vad jag vill bli av med detta UTAN att operera mig den här gången. Och jag ska direkt köpa Folat o leta efter Frekvensmedicin häruppe i Södertälje/Stockholm (råkar du ha tips….?).
    Tack återigen, jag tror på alternativa läkningssätt!
    Vänligen, Aurora

    Gilla

    • Hej Aurora!
      Förstår att det känns jobbig för dig, det är aldrig ett roligt besked. Fint att du uppskattar mitt inlägg. Hoppas du kan finna ett sätt som funkar för dig!

      Den frekvensmaskin som användes för att upptäcka HPV heter Oberon, det verkar finnas några i ditt område som använder sig av den. Det går att behandla med denna maskin till viss begränsning. Lundborgkliniken använde ju ytterligare en maskin, ett plasmaljus som väldigt få verkar hålla på med i Sverige. Du kanske kan kontakta dem och fråga?
      Lycka till!
      Varma hälsningar Alexandra

      Gilla

Lämna en kommentar