ÅRETS UTMANING: FJÄLLRÄVEN CLASSIC SWEDEN 2020

Att vandra i de svenska fjällen är sedan något år min dröm. Tanken på att få uppleva den fantastiska naturen uppe i fjällvärlden ger mig gåshud. Jag är en riktig naturmänniska och älskar att vara ute i skog och mark, men just fjällen berör mig extra mycket.

Förra året upptäckte jag att det finns ett stort vandrings evenemang kallat Fjällräven Classic som går av stapeln i olika länder, bland annat i de svenska fjällen. Tyvärr upptäckte jag detta 10 dagar efter biljettsläpp, vilket var alldeles för sent. Tydligen går biljetterna åt i ett nafs.

Jag bestämde mig då snabbt för att i år skulle bli det år då jag kommer att vandra Fjällräven Classic och uppfylla min dröm om fjällvandring. Visst skulle jag ha kunnat åkt till fjällen på egen hand men jag tycker det känns extra festligt och roligt att delta i ett evenemang och skapa ett riktigt fint minne.

I morse vid kl 10 var det äntligt dags för biljetterna att släppas. Jag vill lova att jag var nervös och orolig men endast 6 min efter biljettsläppet hade jag fått tag på en biljett. Så första steget mot att drömmen ska gå i uppfyllelse är nu taget!

Starten går den 7 augusti och fram tills dess kommer jag att ägna mig åt diverse förberedelser, främst vad gäller min egen kropp genom att träna styrka och kondition. Jag har vandrat en del tidigare men inte alls lika långt eller på samma utmanande terräng som detta är. Det är många som delar sina erfarenheter i bloggar så det finns en hel del att läsa på om terräng, väder, utrustning, mat osv. Har du något tips till mig som du vill dela med dig av?

Fjällräven Classic Sweden 2020 kommer bli årets tuffaste men roligaste utmaning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s